Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Goedkoopste vliegtickets

Goedkoopste vliegtickets

Chaser is dé zoekmachine voor goedkope vliegtickets! We helpen u graag bij het zoeken naar het vliegticket dat het beste bij u past: met de beste vluchttijden, naar de beste bestemming en vooral met de laagste prijs!

Chaser helpt u te zoeken in:

• websites van low-cost airlines
Op de websites van Easyjet, Ryanair en Transavia zijn veel goedkope vliegtickets naar europese bestemmingen te vinden. We helpen u in één keer deze websites te doorzoeken.

• websites van luchtvaartmaatschappijen
Bij luchtvaartmaatschappijen als de KLM worden de eigen vluchten vaak goedkoper aangeboden dan via reisagenten. Chaser helpt u ook in deze websites te zoeken naar het beste vliegticket.

• websites van reisagenten
Veel reisagenten op internet zijn bekend geworden door reclame op TV of billboards, zoals BudgetAir, Vliegwinkel en Ebookers.

Chaser verkoopt zelf geen vliegtickets

Als u het beste vliegticket heeft gevonden dan verwijzen wij u door naar de aanbieder van dit vliegticket. Chaser verkoopt zelf geen vliegtickets maar is alleen een zoekmachine. Daarom zijn we onafhankelijk en kunnen we echt objectief voor u de beste vliegtickets vinden. U betaalt evenveel als wijzelf dat zouden doen!

Gratis

De zoekmachine van Chaser zoekt bij elke zoekopdracht in tientallen websites naar de aangeboden vluchten en prijzen en verzamelt deze in één overzicht. De ene keer biedt de ene website het goedkoopste vliegticket en de andere keer een andere website. Omdat Chaser in al deze websites zoekt, wordt dus het goedkoopste vliegticket gevonden.

Waarom heeft u Chaser nodig?

Tot nu toe is het zoeken naar vliegtickets op internet altijd erg omslachtig geweest. Het zoeken duurde vaak lang en u kon er nooit zeker van zijn dat u de laagste prijs had gevonden omdat de prijzen vaak later nog werden verhoogd in het boekingsproces. We willen het u graag mogelijk maken om prettiger, sneller en veel betrouwbaarder uw vliegticket op internet te vinden.

Chaser logo