Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Air France

Vliegtickets Air France

Vliegtickets Air France
Air France (AF) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk die in 1933 werd opgericht. Sinds 2004 is Air France een nauw samenwerkingsverband met KLM aangegaan. De holding Air France-KLM is qua omzet en vrachtvervoer de grootste luchtvaartonderneming ter wereld. De vloot van Air France bestaat uit 250 vliegtuigen. Het hoofdkantoor van Air France en van Air France-KLM is gevestigd in Parijs. Air France is onderdeel van de alliantie SkyTeam. Met vliegtickets Air France reist u vanaf Amsterdam Schiphol naar 270 bestemmingen binnen en buiten Europa.
Bagagevoorschriften van Air France
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Air France
Voor uw vliegtickets Air France dient u in te checken tussen 30 uur tot 40 minuten voor uw vlucht binnen Europa. Maakt u een vlucht buiten Europa, dan kunt u inchecken tot 60 minuten voorafgaand aan uw vlucht. Inchecken kan online (u print uw vliegtickets Air France zelf) of op de luchthaven bij een balie of self-service kiosk. U kunt dan ook een zitplaats kiezen.
Aan boord bij Air France
Air France staat bekend om haar goede service op de luchthaven en aan boord. Uw vliegtickets Air France zijn dus zeker de investering waard! Aan boord kijkt u de nieuwste films op uw eigen scherm, luistert u naar uw favoriete muziek en zijn er diverse magazines beschikbaar. Op uw reizen binnen Europa worden er drankjes en hapjes gratis aangeboden. Vliegt u buiten Europa, dan zullen er ook heerlijke maaltijden worden ver
Chaser logo