Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets American Airlines

Vliegtickets American Airlines

Vliegtickets American Airlines
American Airlines (AA) is een grote luchtvaartmaatschappij, gesticht in 1930, met een vloot van meer dan 900 vliegtuigen. Vliegtickets American Airlines worden aangeboden naar meer dan 260 bestemmingen. De maatschappij is een van de oprichters van de Oneworld-alliantie. De thuishaven van American Airlines is gesitueerd in Fort Worth, Texas. Behalve veel binnenlandse vluchten voert de airline veel vluchten uit tussen Europa en Amerika.
Bagagevoorschriften van American Airlines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij American Airlines
Inchecken bij American Airlines kan op drie manieren: online, op de airport bij een ticketbalie, of via een self-service kiosk. Online inchecken kan vanaf 24 uur tot 2 uur voorafgaand aan uw internationale vlucht. Voor een binnenlandse vlucht kan dit tussen 24 uur en 40 minuten voor uw vlucht. Checkt u in op de luchthaven, dan dient het uiterlijk 60 minuten voor uw internationale vlucht en 30 minuten voor uw binnenlandse vlucht te zijn.
Aan boord bij American Airlines
Met het reserveren van vliegtickets American Airlines krijgt u aan boord een ruim entertainment aangeboden. Recente films, nieuwsprogramma's en klassiekers bekijkt u op uw eigen scherm en u kunt luisteren naar uw favoriete muziek. Er worden bovendien gratis maaltijden verzorgd.
Chaser logo