Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets British Airways

Vliegtickets British Airways

Vliegtickets British Airways
Met vliegtickets British Airways (BA) maakt u een reis met de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk. De airline is in 1974 ontstaan uit meerdere kleinere maatschappijen. British Airways is een van de oprichters van de alliantie Oneworld en heeft haar hoofdkantoor in Waterside, naast haar grootste hub in Londen Heathrow. De ruim 200 bestemmingen over heel de wereld worden bereikt met een vloot van 250 vliegtuigen. In Nederland heeft British Airways Amsterdam Schiphol en Rotterdam The Hague Airport als vertrekhavens.
Bagagevoorschriften van British Airways
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij British Airways
Inchecken voor uw vlucht met British Airways kan op drie manieren. Dit kan op de website, bij een self-service kiosk of bij de balie op de luchthaven. Welke manier u ook kiest, vanaf 24 uur voor uw vlucht is inchecken mogelijk. Checkt u online in, dan kan dat tot 1 uur van te voren. Bij een kiosk op de airport kan dit tot 45 minuten voor vertrek. Het is bij vliegtickets British Airways mogelijk om een zitplaats te reserveren tijdens het inchecken.
Aan boord bij British Airways
Reserveert u vliegtickets British Airways, dan kunt u aan op een goede service aan boord. De slogan van British Airways is niet voor niets 'To Fly. To Serve'. Naar gelang de duur van de vlucht worden er gratis drankjes en snacks en/of maaltijden aangeboden. Op de website kunt u bovendien zien wat er aan entertainment wordt aangeboden op het moment dat u gaat vliegen.
Chaser logo