Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets China Eastern Airlines

Vliegtickets China Eastern Airlines

Vliegtickets China Eastern Airlines
China Eastern Airlines is een grote luchtvaartmaatschappij in China met Shanghai als thuishaven. In 1988 werd de airline opgericht, in hetzelfde jaar als China Southern Airlines, en sinds 2011 hoort China Eastern ook bij de alliantie SkyTeam. De vloot bestaat uit meer dan 300 toestellen waarmee de airline de op een na grootste is van China. Vliegtickets China Eastern Airlines boekt u naar meer dan 110 bestemmingen. De maatschappij concentreert zich op Azië, Noord-Amerika en Australië.
Bagagevoorschriften van China Eastern Airlines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij China Eastern Airlines
Voor het inchecken van uw vliegtickets China Eastern Airlines heeft de luchtvaartmaatschappij geen exacte tijdslimieten gesteld. De boardingprocedure start 90 minuten en eindigt 30 minuten voor vertrek van de vlucht. Het is van groot belang dat u hiervoor bent ingecheckt. Vliegt u vanaf Hong Kong, dan is online inchecken mogelijk.
Aan boord bij China Eastern Airlines
In een groot aantal vliegtuigen van China Eastern Airlines wordt aan boord een breed entertainment aangeboden van muziek, films en tv-programma's. De maaltijden die geserveerd worden komen uit de Chinese en Westerse keuken. Vliegtickets China Eastern brengen u niet alleen op uw favoriete bestemming, maar zorgen ook voor luxe en ontspanning tijdens de reis ernaar toe.
Chaser logo