Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets China Southern Airlines

Vliegtickets China Southern Airlines

Vliegtickets China Southern Airlines
China Southern Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van China en heeft haar hoofdkwartier gevestigd in Guangzhou. Er is ook een grote hub van de airline in Beijing gesitueerd. De maatschappij is opgericht in 1988 en bezit ruim 400 vliegtuigen. Vliegtickets China Southern Airlines brengen u naar meer dan 120 bestemmingen. China Southern Airlines behoort tot de alliantie Skyteam, waar Air France-KLM ook bij hoort.
Bagagevoorschriften van China Southern Airlines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij China Southern Airlines
Inchecken voor uw vliegtickets China Southern Airlines kan tot 45 minuten voor uw vlucht bij de balies op de luchthaven. Online inchecken is niet mogelijk. Er wordt aangeraden twee uur van te voren op de luchthaven aanwezig te zijn.
Aan boord bij China Southern Airlines
De toestellen van China Southern Airlines staan bekend om de vele beenruimte van de zitplaatsen. Een ander positief punt is dat er op vluchten van en naar Amsterdam Nederlandssprekend cabinepersoneel aanwezig is. Aan boord kunt u films en tv-programma's naar bekijken. U heeft de keuze uit Chinese klassiekers en recente internationale films. Bij het boeken van uw vliegtickets China Southern Airlines is het mogelijk een maaltijd te reserveren.
Chaser logo