Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Delta Air Lines

Vliegtickets Delta Air Lines

Vliegtickets Delta Air Lines
Delta Air Lines is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld, opgericht in 1928. De keuze uit vliegtickets Delta Air Lines is dan ook enorm: de airline vliegt naar zo'n 370 bestemmingen! Haar thuisbasis is Atlanta International Airport, tevens het grootste vliegveld ter wereld. Amsterdam Schiphol is een van de hubs van de maatschappij. Vanaf deze luchthaven worden veel vluchten naar de oost- en westkust van Amerika aangeboden. Delta Air Lines heeft een vloot van meer dan 1000 vliegtuigen waarmee ze 170 miljoen passagiers per jaar vervoert. De airline groeit nog steeds en daarmee doet zij haar motto 'keep climbing' eer aan. Delta Air Lines is mede-oprichter van de alliantie SkyTeam, waar Air France-KLM ook toebehoort.
Bagagevoorschriften van Delta Air Lines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Delta Air Lines
Heeft u vliegtickets Delta Air Lines geboekt, dan kunt u voor uw vlucht online inchecken. Dit kan al vanaf 24 uur voorafgaand aan uw vlucht. U kunt uw vliegtickets zelf printen, maar een eBoarding Pass op uw mobiele telefoon volstaat ook. Daarvoor checkt u in met uw telefoon. Inchecken op de luchthaven kan eveneens vanaf 24 uur voor uw vlucht.
Aan boord bij Delta Air Lines
Kiest u voor vliegtickets Delta Airlines, dan kiest u voor een uitstekende service. Er worden gratis maaltijden aan boord verzorgd. Bovendien biedt de maatschappij tijdens de vlucht entertainment aan door films, games en audio.
Chaser logo