Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets EgyptAir

Vliegtickets EgyptAir

Vliegtickets EgyptAir
Kiest u voor vliegtickets EgyptAir, dan vliegt u met de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, die het eigendom is van de Egyptische overheid. Het hoofdkwartier van EgyptAir is gevestigd in Caïro. In 1932 werd de maatschappij opgericht en onderhand bestaat de vloot uit meer dan 80 vliegtuigen. Hiermee worden 75 bestemmingen aangedaan in het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten. Vanaf Amsterdam Schiphol worden vliegtickets EgyptAir naar onder meer Caïro aangeboden. EgyptAir is lid van het netwerk Star Alliance.
Bagagevoorschriften van EgyptAir
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij EgyptAir
Boekt u vliegtickets EgyptAir vanaf Amsterdam Schiphol, dan is online inchecken of inchecken met uw mobiele telefoon nog niet mogelijk. Op de luchthaven kunt u inchecken vanaf 3 uur voor uw internationale vlucht.
Aan boord bij EgyptAir
Aan boord van EgyptAir worden verschillende tijdschriften aangeboden waarmee de passagiers zich kunnen vermaken. Bovendien bezitten de nieuwe toestellen persoonlijke schermen voor iedere passagier. Ook worden er maaltijden, snacks en drankjes (geen alcoholische) geserveerd.
Chaser logo