Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Emirates

Vliegtickets Emirates

Vliegtickets Emirates
Emirates is een snel groeiende luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten die naar bijna alle continenten vliegt. Emirates is in 1985 opgericht en heeft als grootste hub Dubai International Airport. Met 190 vliegtuigen en 130 bestemmingen is Emirates een grote luchtvaartmaatschappij. Vliegtickets Emirates brengen u vanaf Amsterdam Schiphol naar Dubai. Dit is een praktische overstapplaats voor vluchten naar Thailand en Indonesië.
Bagagevoorschriften van Emirates
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Emirates
Emirates biedt de mogelijkheid om online in te checken. Dit kan vanaf 24 uur voor uw vlucht, tot 90 minuten voor vertrek. Bij het inchecken voor uw vliegtickets Emirates kiest u een zitplaats uit. Emirates raadt aan om uiterlijk 60 minuten voor uw vlucht de security check op de luchthaven te zijn gepasseerd en 45 minuten voor uw vlucht bij de boarding gate te zijn.
Aan boord bij Emirates
Emirates biedt een ruime service aan boord aan. Van magazines en muziek tot aan films en het BBC news, u vermaakt zich met entertainment naar keuze. Vliegt u in de superjumbo A380, dan kunt u gebruikmaken van WiFi en houdt u contact met de thuisblijvers met de in-seat telefoon en sms-service. Uw vliegtickets Emirates zijn de investering dubbel en dwars waard en zorgen voor een onvergetelijke, luxe ervaring.
Chaser logo