Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Iberia

Vliegtickets Iberia

Vliegtickets Iberia
Iberia Airlines, doorgaans afgekort tot Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje. Het hoofdkwartier is gesitueerd in Madrid. De luchthaven van de Spaanse hoofdstad is samen met die van Barcelona de belangrijkste voor de airline. Opgericht in 1927 is Iberia in 2010 gefuseerd met British Airways die samen de naam International Airlines Group dragen. Met een vloot van 160 toestellen brengen vliegtickets Iberia u naar ruim 120 bestemmingen. Vliegtickets Iberia boekt u vanaf Schiphol naar Madrid. Iberia is lid van de OneWorld-alliantie.
Bagagevoorschriften van Iberia
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Iberia
Afhankelijk van uw bestemming dient u uiterlijk 45 minuten, 60 minuten of 90 minuten voor uw geplande vluchttijd in te checken. Dit kan online (vanaf 24 uur voor uw vertrek), op de airport en met uw mobiele telefoon. Bij deze laatste mogelijkheid ontvangt u een elektronische instapkaart in de vorm van een 2D-code. Heeft u vliegtickets Iberia vanaf Amsterdam Schiphol, dan is online of mobiel inchecken mogelijk. Tijdens de check-in kunnen de zitplaatsen worden gereserveerd.
Aan boord bij Iberia
Aan boord bij Iberia kunt u maaltijden, versnaperingen en drankjes kopen. Er worden films vertoond op algemene schermen, ook op de langeafstandsvluchten. Er is dus geen mogelijkheid om films naar eigen voorkeur te bekijken. De service van Iberia wordt bovendien vaak negatief beoordeeld.
Chaser logo