Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets KLM

Vliegtickets KLM

Vliegtickets KLM
Met vliegtickets KLM reist u met de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland, opgericht in 1919 als Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. Het hoofdkantoor van KLM is gesitueerd op Schiphol. De vloot van KLM bestaat uit 150 toestellen die vliegen naar ruim 140 bestemmingen. Sinds KLM in 2004 een holding met Air-France is aangegaan, behoort de airline tot de alliantie SkyTeam. Qua omzet en vrachtvervoer is Air France-KLM de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld.
Bagagevoorschriften van KLM
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij KLM
Kiest u voor vliegtickets KLM, dan kunt u inchecken vanaf 30 uur tot 1 uur voorafgaand aan uw vlucht. U kunt dan uw zitplaats kiezen. Inchecken kan online - u print zelf uw instapkaart en bespaart uzelf de wachtrijen bij de incheckbalie- en op de luchthaven bij de ticketbalie of self-service kiosk. Het is bovendien mogelijk om in te checken bij KLM met uw mobiel. U ontvangt dan een elektronische instapkaart per e-mail of per sms in de vorm van een streepjescode.
Aan boord bij KLM
Heeft u gekozen voor vliegtickets KLM, dan kiest u voor kwaliteit en service. Aan boord van uw intercontinentale vlucht bekijkt u de leukste films en tv-programma's op uw persoonlijke beeldscherm. Ook kunt u taalcursussen doen, luisteren naar luisterboeken en games spelen met andere passagiers. Onderwijl wordt u bediend met gratis lekkere snacks, maaltijden en drankjes. Ook tijdens uw vlucht binnen Europa krijgt u etenswaren aangeboden die afhankelijk zijn van de vluchtduur. Ontdek nu zelf deze reis vol inspiratie!
Chaser logo