Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Lufthansa

Vliegtickets Lufthansa

Vliegtickets Lufthansa
Lufthansa (LHA) is de nationale Duitse luchtvaartmaatschappij met het hoofdkwartier gelegen in Keulen. De belangrijkste luchthaven van Lufthansa is in Frankfurt gesitueerd. De maatschappij is opgericht in 1953 en is mede-oprichter van Star Alliance. De vloot van Lufthansa bestaat uit meer dan 300 vliegtuigen. Vliegtickets Lufthansa kunt u boeken naar meer dan 220 bestemmingen wereldwijd. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt Lufthansa naar populaire steden in Azië, zoals Beijing, Hong Kong en Tokyo.
Bagagevoorschriften van Lufthansa
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Lufthansa
Inchecken bij Lufthansa kan op verschillende manieren. De opties zijn om dit online te doen, met uw mobiele telefoon of op de luchthaven. Inchecken is mogelijk tussen 23 uur tot 45 minuten voor vertrek. Als u online incheckt, print u uw instapkaarten voor uw vliegtickets Lufthansa zelf. Met uw check-in via uw mobiele telefoon ontvangt u een elektronische instapkaart.
Aan boord bij Lufthansa
Op langeafstandsvluchten met vliegtickets Lufthansa geniet u van een gevarieerd entertainmentaanbod met films en muziek op uw persoonlijke scherm. Er worden bovendien gratis diverse drankjes en (kinder)menu's geserveerd, afhankelijk van vertrektijd en vluchtduur.
Chaser logo