Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Ryanair

Vliegtickets Ryanair

Vliegtickets Ryanair
Ryanair (RYA) is een Ierse prijsvechter, de grootste van Europa en een van de weinige die winstgevend is. Opgericht in 1985, maakte Ryanair vanaf 1997 een enorme groei door vanwege haar lage ticketprijzen. Het hoofdkantoor van de low-cost airline staat in Dublin. Met een vloot van 300 vliegtuigen worden er vliegtickets Ryanair aangeboden naar meer dan 170 bestemmingen in Europa. In Nederland vertrekt Ryanair vanaf Eindhoven, Maastricht en Groningen.
Bagagevoorschriften van Ryanair
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Ryanair
Bij Ryanair is online inchecken mogelijk vanaf 15 dagen tot 4 uur voorafgaand aan uw vlucht. Het is niet mogelijk om bij het inchecken van uw vliegtickets Ryanair om een zitplaats te selecteren. Wilt u zelf graag een stoel kiezen, dan kunt u tegen betaling kiezen voor instappen met prioriteit.
Aan boord bij Ryanair
De lage prijzen van vliegtickets Ryanair worden voor een groot deel gecompenseerd met veel reclame aan boord, hoge tarieven voor ingecheckte bagage en hoge prijzen voor drankjes en snacks tijdens de vlucht. Bovendien vliegt Ryanair vaak naar luchthavens die op tamelijk grote afstand liggen van de stad, de zogeheten secundaire airports.
Chaser logo