Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Southwest Airlines

Vliegtickets Southwest Airlines

Vliegtickets Southwest Airlines
Boekt u vliegtickets Southwest Airlines, dan kiest u voor een low-cost luchtvaartmaatschappij. Deze airline voert veel korte vluchten uit binnen de Verenigde Staten, dus als u van plan bent een rondreis te maken door dit land, zit u bij Southwest Airlines goed. De maatschappij is opgericht in 1971 en heeft een vloot van meer dan 700 vliegtuigen. Het hoofdkwartier is gevestigd in Dallas, Texas.
Bagagevoorschriften van Southwest Airlines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Southwest Airlines
Inchecken kan online tot 24 uur voor uw vlucht. Uw vliegtickets Southwest Airlines kunt u dan zelf printen. Een andere optie is inchecken op de airport bij een ticketbalie of bij een self-service kiosk. De luchtvaartmaatschappij stelt dat u tien minuten voorafgaand aan de vlucht ingecheckt en wel bij de gate aanwezig moet zijn. Southwest Airlines biedt daarnaast de optie EarlyBird Check-In aan, waarmee u tegen betaling eerder kunt inchecken dan 24 uur van te voren, en daarmee eerder het vliegtuig instapt en de beste zitplaatsen heeft.
Aan boord bij Southwest Airlines
Met vliegtickets Southwest Airlines kunt u aan op een goede service tijdens uw vlucht. Er worden snacks en drankjes aangeboden tegen betaling. En tijdens sommige vluchten is het mogelijk om gebruik te maken van WiFi.
Chaser logo