Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Swiss

Vliegtickets Swiss

Vliegtickets Swiss
Swiss International Air Lines, vaak afgekort tot Swiss, is de grootste luchtvaartmaatschappij van Zwitserland en vliegt naar bijna alle continenten. Swiss is opgericht in 2001, nadat de airline Swissair failliet ging. Lufthansa is momenteel het moederbedrijf van Swiss. De grootste hub van de maatschappij is Zürich Airport. Het hoofdkantoor staat echter in Frankrijk (Saint-Louis). Met vliegtickets Swiss heeft u de keuze uit meer dan 70 bestemmingen die worden aangevlogen door een vloot van 90 toestellen. Vanaf Amsterdam Schiphol vindt u vliegtickets Swiss naar Azië, Afrika, Noord-Amerika en bestemmingen binnen Europa.
Bagagevoorschriften van Swiss
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Swiss
De check-inbalie van Swiss op Schiphol sluit 40 minuten voor de geplande vluchttijd. Kiest u voor online inchecken, dan kan dit tussen 23 en 1 uur voor vertrek. De derde optie is om met uw mobiele telefoon in te checken. Dan ontvangt u een instapkaart in de vorm van een QR-code. Op de website van Swiss vindt u de specifieke check-inmogelijkheden voor alle luchthavens.
Aan boord bij Swiss
Kiest u voor economy class met vliegtickets Swiss en reist u binnen Europa, dan geniet u aan boord van een gratis catering. Er worden drankjes aangeboden en een warme of koude versnapering, afhankelijk van de vluchtduur. Bovendien worden er in de airbustoestellen films en vluchtinformatie op persoonlijke schermen getoond.
Chaser logo