Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Transavia

Vliegtickets Transavia

Vliegtickets Transavia
Transavia, tegenwoordig transavia.com, is een Nederlandse prijsvechter en dochtermaatschappij van KLM. In 1965 werd Transavia opgericht en onderhand heeft de maatschappij meer dan 30 toestellen. De thuisbasis van Transavia is Amsterdam Schiphol. Daarnaast worden er ook vliegtickets Transavia aangeboden vanaf Rotterdam-Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Groningen. De 90 bestemmingen van Transavia liggen in Europa en Noord-Afrika.
Bagagevoorschriften van Transavia
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Transavia
Inchecken voor uw vliegtickets Transavia kan op verschillende manieren. Online inchecken kan al vanaf 24 uur (tot 4 uur) voorafgaand aan uw vlucht . Dit is echter niet voor alle vluchten mogelijk. Op Schiphol is inchecken mogelijk bij een self-service kiosk of check-in automaat. Dit kan vanaf 2,5 uur tot aan 50 minuten voor vertrek. Een derde optie is de check-inbalie die op Schiphol open is vanaf 3 uur tot aan 40 minuten voor vertrek. In Eindhoven gaat de balie 2,5 uur voorafgaand aan uw vlucht open.
Aan boord bij Transavia
Hoewel van prijsvechters vaak anders wordt gedacht, is de service van Transavia van hoge kwaliteit. Er worden tegen betaling drankjes en snacks aangeboden. Deze kunt u met uw creditcard of contant in euro's betalen. De slogan 'daar word je vrolijk van' zult u aan boord zeker beamen als u vliegtickets Transavia heeft geboekt.
Chaser logo