Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Turkish Airlines

Vliegtickets Turkish Airlines

Vliegtickets Turkish Airlines
Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije met haar hoofdkwartier gevestigd in Istanbul. Met een vlootgrootte van meer dan 250 toestellen en ruim 200 bestemmen wereldwijd is Turkish Airlines de grootste maatschappij van Turkije. De airline is opgericht in 1933 en behoort sinds 2008 tot het Star Alliance netwerk. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt Turkish Airlines onder andere naar Shanghai, Beijing, Delhi en Hong Kong. Turkish Airlines is 'globally yours', aldus de slogan.
Bagagevoorschriften van Turkish Airlines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Turkish Airlines
Met geboekte vliegtickets Turkish Airlines voor een internationale vlucht kunt u inchecken bij een balie op het vliegveld tussen 120 en 60 minuten voorafgaand aan de vertrektijd. Er zijn ook self-service kiosken waar inchecken mogelijk is. Online inchecken vanuit uw eigen huis kan ook. Dit kan al vanaf 24 uur voorafgaand aan uw vlucht, tot uiterlijk 90 minuten voor vertrektijd.
Aan boord bij Turkish Airlines
De service van Turkish Airlines aan boord is erg goed. Met het boeken van vliegtickets Turkish Airlines heeft u tijdens de vlucht recht op gratis drankjes en snacks. Afhankelijk van de vluchtduur krijgt u maaltijden geserveerd. Tot 24 uur voor uw vlucht kunt u verzoeken indienen voor speciale menu's. Op sommige routes wordt er een 'audio-video on demand' aangeboden. Dit houdt in dat u tegen betaling films kunt bekijken en muziek kunt luisteren.
Chaser logo