Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets US Airways

Vliegtickets US Airways

Vliegtickets US Airways
US Airways is een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met het hoofdkwartier in Tempe, Arizona. De airline is ontstaan in 1937 onder de naam All American Aviation en heeft in 2005 America West Airlines overgenomen. Met meer dan 340 vliegtuigen en 200 bestemmingen in Amerika en Europa hoort US Airways bij het netwerk Star Alliance. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt u met vliegtickets US Airways naar Chicago en Philadelphia.
Bagagevoorschriften van US Airways
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij US Airways
Inchecken voor uw vliegtickets US Airways kan vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek. Dit kan online en op de luchthaven. Bij het inchecken kunt u zitplaatsen kiezen. Vliegt u binnen Amerika, dan is inchecken tot 30 minuten voor vertrek mogelijk.
Aan boord bij US Airways
Tijdens uw vlucht is het mogelijk om te ontspannen met films, muziek en tijdschriften. In sommige toestellen wordt WiFi aangeboden. Snacks en drinken kunt u aan boord kopen. Vliegt u tussen Europa en Amerika, dan biedt US Airways de mogelijkheid om 24 uur voorafgaand aan uw vlucht een maaltijd te bestellen. Let wel dat contant geld niet wordt geaccepteerd.
Chaser logo