Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets United Airlines

Vliegtickets United Airlines

Vliegtickets United Airlines
Met vliegtickets United Airlines (UA) gaat u op reis met een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Opgericht in 1926, is United Airlines in 2010 gefuseerd met Continental Airlines. De vloot bestaat uit meer dan 700 vliegtuigen waarmee bijna 400 bestemmingen worden bereikt over de hele wereld. Met vliegtickets United Airlines vliegt u vanaf Amsterdam Schiphol naar tientallen bestemmingen in Amerika. Het hoofdkwartier van United Airlines is gevestigd in Chicago, Illinois.
Bagagevoorschriften van United Airlines
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij United Airlines
Inchecken bij United Airlines kan 24 uur voorafgaand aan uw vlucht. Dit kan ook online, zodat u uw vliegtickets United Airlines zelf dient te printen. Vliegt u vanaf Amsterdam Schiphol, dan dient u uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken en 30 minuten voor de instaptijd aanwezig te zijn.
Aan boord bij United Airlines
Bent u eenmaal in de lucht, dan verleent United Airlines een brede service om het u als passagier gemakkelijk te maken. U kunt kiezen uit de heerlijkste menu's en met muziek, films en games wordt uw vlucht nog aangenamer. Een investering in vliegtickets United Airlines is dus zeker een goede keuze.
Chaser logo