Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Vueling

Vliegtickets Vueling

Vliegtickets Vueling
Vueling is een Spaanse low-cost airline met Barcelona El Prat als thuishaven. De maatschappij is nog jong - opgericht in 2004 - en heeft momenteel een vloot van 60 toestellen. Vliegtickets Vueling worden aangeboden naar ruim 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika, met name gecentreerd rond het Middellandse Zeegebied. Vanuit Amsterdam Schiphol gaan vluchten voornamelijk in de zomer naar allerlei vakantiebestemmingen in Spanje.
Bagagevoorschriften van Vueling
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Vueling
Zodra u uw vliegtickets Vueling geboekt heeft en een stoel heeft gekozen, kunt u al inchecken. Dit kan online tot 4 uur voorafgaand aan de vlucht. Kiest u geen zitplaats, dan is online inchecken mogelijk vanaf 7 dagen tot aan 4 uur voor vertrek. Inchecken op de luchthaven kan tot 40 minuten voordat uw vlucht vertrekt.
Aan boord bij Vueling
Vueling verleent service aan boord die afhankelijk is van uw tarief voor uw vliegtickets Vueling. Kiest u Tarief Basic of Tarief Optima, dan kunt u drinken en snacks kopen aan boord. Met een Tarief Excellence krijgt u een gratis snack of drankje naar wens. Dit laatste tarief brengt ook andere voordelen met zich mee, zoals het inchecken van een koffer, een zitplaats naar keuze en het gratis vooruitzetten van uw vlucht.
Chaser logo