Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets Wizz Air

Vliegtickets Wizz Air

Vliegtickets Wizz Air
Wizz Air is een prijsvechter uit Hongarije, opgericht in 2003. Deze low-cost airline richt zicht met name op Centraal-Europa en vliegt naar bijna 70 bestemmingen. Het hoofdkwartier van Wizz Air is in Budapest gesitueerd. De vloot bestaat uit een kleine 40 toestellen. De prijzen van vliegtickets Wizz Air worden laag gehouden door extra kosten te rekenen voor diensten als in te checken bagage, het betalen van uw vliegticket, het inchecken en het reserveren van een zitplaats. Vanuit Nederland boekt u vliegtickets Wizz Air vanaf Eindhoven naar bestemmingen in Hongarije, Polen, Roemenië en andere Oost-Europese landen.
Bagagevoorschriften van Wizz Air
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij Wizz Air
Heeft u vliegtickets Wizz Air gereserveerd, dan is de voordeligste manier om online in te checken. Online inchecken is namelijk gratis, maar kiest u voor check-in op de luchthaven, dan betaalt u 7 euro als u dit via wizzair.com doet en 15 euro als u dit bij aankoop op het vliegveld doet. Online inchecken kan vanaf 14 dagen tot aan 3 uur voor de geplande vluchttijd.
Aan boord bij Wizz Air
Bent u met uw vliegtickets Wizz Air eenmaal in de lucht, dan zijn hapjes en drankjes uit het 'Wizz Café' tegen betaling verkrijgbaar. Bovendien worden u sieraden en parfums aangeboden uit de 'Wizz Boutique'. De service aan boord is redelijk beperkt. Het personeel spreekt Engels.
Chaser logo