Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets airberlin

Vliegtickets airberlin

Vliegtickets airberlin
Maakt u uw keuze voor vliegtickets airberlin, dan kiest u voor de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. Deze low-cost airline biedt tegen lage prijzen vliegtickets airberlin aan naar ruim 160 Europese steden en vakantiebestemmingen. De naam airberlin wordt ook vaak gespeld als Air Berlin of airberlin.com. De maatschappij is opgericht in 1978 en heeft Berlijn-Tegel en Düsseldorf International als hubs. De vloot bestaat uit meer dan 140 vliegtuigen.
Bagagevoorschriften van airberlin
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij airberlin
Met uw reis voor de boeg met vliegtickets airberlin is inchecken op drie manieren mogelijk: online, met uw mobiele telefoon en op de luchthaven (self-service kiosk of incheckbalie). Online inchecken kan vanaf 30 tot 2 uur voordat uw vlucht vertrekt. Prefereert u een check-in op de luchthaven, dan kan dit vanaf doorgaans 2 uur voor vertrek.
Aan boord bij airberlin
U kunt zeker aan op de service van airberlin. Deze prijsvechter biedt aan boord gratis hapjes en drankjes aan, in tegenstelling tot andere low-cost airlines die deze in rekening brengen. Er worden films vertoond op algemene schermen, waardoor uw reis nog aangenamer wordt. Met vliegtickets airberlin maakt u een goede keuze.
Chaser logo