Chaser.nl

Goedkope vliegtickets - vergelijk alles op één pagina!

De vliegtickets zoekmachine
Home > Vliegtickets easyJet

Vliegtickets easyJet

Vliegtickets easyJet
De low-cost airline easyJet werd in 1995 opgericht en heeft haar hoofdkwartier in Londen Luton. Met een vloot van bijna 200 toestellen vliegt easyJet naar meer dan 120 bestemmingen. De prijzen van vliegtickets easyJet worden laag gehouden door onder meer 90% van de tickets via internet te verkopen. In tegenstelling tot veel andere prijsvechters worden vliegtickets easyJet aangeboden naar primaire luchthavens, zoals Amsterdam Schiphol. Vanaf deze luchthaven vliegt u met easyJet naar allerlei bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en enkele steden in Duitsland, Italië en Frankrijk.
Bagagevoorschriften van easyJet
Handbagage
Ingecheckte bagage
Check-in bij easyJet
Inchecken bij easyJet kan vanaf 30 dagen tot aan 2 uur voor uw vlucht, mits u dit online doet. U print uw instapkaarten in dit geval zelf. Kiest u voor inchecken op de luchthaven, dan heeft u tot 40 minuten voor vertrek de tijd. EasyJet raadt aan om dit 2 uur van te voren te doen. De gates sluiten hoe dan ook 30 minuten voorafgaand aan de vlucht.
Aan boord bij easyJet
Zoals het bij low-cost airlines gebruikelijk is worden drankjes en andere versnaperingen aan boord in rekening gebracht. Ook is het mogelijk om eenvoudige maaltijden te kopen. De service van easyJet houdt ook in dat u van te voren een zitplaats toegewezen krijgt. Wilt u deze zelf kiezen, dan dient u te betalen.
Chaser logo