Disclaimer

Chaser.nl is een initiatief van Chase.nl BV. Chaser.nl kan niet instaan voor de beschikbaarheid en juistheid van de op https://www.chaser.nl voorkomende gegevens. Chase.nl BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op https://www.chaser.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Links naar websites van derden
Deze website bevat hyperlinks naar websites die buiten het [www.chaser.nl] domein liggen. Chase.nl BV is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Getoonde vluchten
Chaser.nl verzamelt vluchtgegevens bij verschillende websites buiten het [www.chaser.nl] domein. Informatie over prijzen, vertrek- en aankomsttijden, beschikbaarheid, producten, vliegmaatschappijen en reisaanbieders wordt verzameld bij andere websites en bedrijven en is op Chaser.nl indicatief van aard. Chase.nl BV garandeert de juistheid van deze gegevens niet. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Volledigheid en juistheid van informatie
Chase.nl BV, Chaser.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid van weergeven informatie met betrekking tot vluchten, aanbieders, prijzen, reserveringskosten en andere gegevens die gepresenteerd worden. Tevens pretendeert Chase.nl BV niet dat de weergegeven informatie volledig is of dat alle mogelijke vluchten, reisagenten of luchtvaarmaatschappijen vermeld staan. Tevens zou het voor kunnen komen dat er onjuiste of incomplete vluchten, prijzen of luchtvaarmaatschappijen worden vermeld. Verder is het mogelijk dat weergegeven vluchten niet meer te boeken zijn of zijn veranderd door de betreffende aanbieder. Chase.nl BV disclaimt de verantwoordelijkheid hiervoor.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Chase.nl BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte, materiele en/of immateriele of gevolgschade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van deze website.