Vlieg naar Nador

Een bezoek aan Nador laat u kennismaken met het Marokkaanse leven aan de kust. Na een dag zonnebaden of het afstruinen van de Marokkaanse markt, geniet u van een heerlijke couscousmaaltijd. Daarna ziet u op de boulevard de zon in de zee ondergaan. Bezoek Nador en u vliegt naar een prachtige kustbestemming in Afrika!
Algemene informatie
Nador is een stad aan de kust in het noordoosten van Marokko. De stad heeft een grote haven aan de Middellandse Zee en is het belangrijkste handelscentrum in de regio voor vis, fruit en vee. Er leven zo'n 200.0000 mensen in de stad. Nador wordt voornamelijk bezocht door Europese Marokkanen die geboren zijn in Nador. De gemeente probeert de laatste jaren buitenlands toerisme te stimuleren door het stadsaanzicht te verbeteren. Zo zijn er boulevards bijgekomen en zijn de huizen en cafés in de verf gezet.
Bezienswaardigheden
U komt helemaal tot rust als u een uitstapje maakt in de omgeving van Nador. De havenplaats is namelijk omgeven door de prachtige, ongerepte natuur van het Rif. Dankzij de aanwezigheid van zoet- en zoutwaterplassen zijn er veel verschillende vogelsoorten te spotten. Houdt u meer van het bekijken van de stad? Dan zijn er ook voldoende mogelijkheden; er zijn veel straatjes, steegjes en pleinen die u kunt doorkruisen om verrassend mooie bouwwerken tegen te komen. Als u in Nador bent, is het erg leuk om Melilla aan te doen, een Spaanse exclave die slechts 10 km verwijderd is van Nador. Hier is veel historische architectuur te bezichtigen.
Zon, zee en strand
Het weer in Nador is fantastisch voor een zomervakantie aan het strand. Heerlijk van de zon genieten, uw handdoek uitspreiden op het fijne zand, of een verfrissende duik nemen in de Middellandse Zee. Ontspannen in Nador kost geen moeite. Aan het strand worden bovendien allerlei activiteiten georganiseerd voor de sportieve toeristen.
Te doen
's Avonds komt Nador tot leven. Veel mensen begeven zich op de boulevards en clubs aan het strand raken steeds voller. Ook zult u steeds meer bandjes zien verschijnen die u vermaken met live concerten. De bekendste boulevard is Sidi Ali, waar mensen bij elkaar komen en genieten van het uitzicht op zee. Huur een dag een (zeil)bootje om de stad vanaf het water te bekijken.
Shoppen
Net als in andere steden in Marokko vindt u in Nador verschillende markten die u kunt bezoeken, op zoek naar lederwaren, kunst, handwerk en natuurlijk verse groente en vers fruit. Er is eveneens een grote supermarkt in Nador, waar niet alleen levensmiddelen worden verkocht maar ook voorwerpen als meubels.
Klimaat
In Nador heerst een mediterraan klimaat, heerlijk voor een vakantie aan het strand. De gemiddelde temperatuur in de zomer is namelijk maar liefst 25 graden. U hoeft niet bang te zijn voor regen, want de zomers zijn er droog en zonnig. De winters zijn mild en hebben een gemiddelde temperatuur van 12 graden.
Over de luchthaven
Sinds 1999 heeft Nador beschikking over een internationaal vliegveld: Nador International Airport (airportcode NDR). Vliegtickets boekt u naar deze luchthaven, die in 2009 met het treinnetwerk is verbonden. Verschillende airlines bieden goedkope vluchten aan naar Nador, bijvoorbeeld Air Arabia en Corendon vanaf Amsterdam, of Ryanair vanuit Brussel Charleroi.
Vliegtickets naar Nador
Vanaf Brussel
€ 26
Vanaf Dusseldorf Weeze
€ 47
Vanaf Brussel
€ 82
Vanaf Eindhoven
€ 88
Vanaf Maastricht
€ 91
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 91
Vanaf Brussel
€ 96
Vanaf Brussel
€ 101
Laagste retourprijzen van de afgelopen 24 uur
Andere steden Marokko
Laagste retourprijzen van de afgelopen 24 uur
Bekend van...
NRC Consumentenbond RTL