Vlieg naar de Verenigde Staten

Hoe lang staan de Verenigde Staten al op uw verlanglijstje? Of u nu de wolkenkrabbers in Manhattan, de wonderen der natuur van Yellowstone en Alaska of de stranden van Florida wilt ontdekken, het is een land dat u nooit teleur zal stellen. Niet alleen het landschap is veelzijdig want dankzij de vele immigranten uit allerlei landen heeft de VS een mix aan culturen. Een bezoek aan dit land brengt u op een plek van contrasten.
Algemene informatie
De Verenigde Staten van Amerika zijn een groot land in Amerika. Er leven 308,7 miljoen mensen en de oppervlakte is 9,6 miljoen km². Het is een van de grootste, rijkste en machtigste landen ter wereld, bestaande uit 50 staten. Hiervan zijn New York, Florida en Californië de populairste.
Hoogtepunten
Dit land is niet voor niets een enorm populaire vakantiebestemming. Het land van groot, groter, grootst heeft zoveel moois voor u in petto! Trek langs de westkust en de skylines van grote steden zoals Los Angeles, Las Vegas en San Francisco doemen aan de horizon op. Behalve grote metropolen zult u adembenemende natuurparken tegenkomen Yosemite Park met reuzen van bomen of de diepe Grand Canyon, of wat dacht u van Dead Valley? Dit is de heetste plek op aarde waar het maar liefst 55 graden wordt. Kiest u voor de oostkust van het land, dan mag u New York niet overslaan. In The Big Apple gaat het leven 24/7 door! Bezoek vervolgens Florida voor de mooiste stranden of waag u in de spannendste achtbanen in de attractieparken rondom Orlando.
Klimaat
Omdat de Verenigde Staten een zeer afwisselend landschap hebben, variëren de klimaten ook sterk. Zo heeft Florida een tropisch klimaat, de Grote Vlakten een droog, woestijnachtig klimaat en in Alaska heerst op sommige plekken juist weer een poolklimaat. Als u uw reis boekt,, is het verstandig om het klimaat uit de regio te bestuderen zodat u de beste reisperiode uit kunt kiezen.
Eten en drinken
De VS staat erom bekend dat alles er groter is dan in Europa. Dit geldt voor de gebouwen, de musea, de winkels, de attractieparken, de stranden, maar ook voor het eten en drinken. Bestelt u kleine porties, dan zullen die vaak al aan de grote kant zijn. Uit eten kunt u uitstekend. Van Amerikaanse steakhouses en fastfoodrestaurants tot aan de Aziatische en Europese keuken: u kunt eten wat u wilt. Wilt u proeven wat de topchefs klaarmaken? Ga dan naar Miami!
Vliegen naar de Verenigde Staten
De VS is een uitgestrekt gebied en voor uw bestemming is het erg van belang naar welke plaats u uw vliegtickets boekt. Vanuit Amsterdam vliegt KLM rechtstreeks naar o.a. New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles en Seattle. Daarnaast bieden Continental Airlines, United Airlines en US Airways ook rechtstreekse vluchten aan.
Populaire bestemmingen
New York, daar moet u geweest zijn! Wolkenkrabbers, pleinen vol lichtreclames, het Vrijheidsbeeld, grote musea en legio winkels die elke shopper doet watertanden. New York, met recht een wereldstad! De energie die de stad uitstraalt zult u nergens anders ervaren.
Heerlijk ontspannen op het witte strand van Miami Beach en uitkijken over de skyline. Neem duiklessen en ontdek de onderwaterwereld. Proef 's avonds de vers gevangen vis in een van de restaurants aan de haven. In Miami beleeft u een vakantie op z'n Amerikaans.
Beproef uw geluk in een van de casino's van Vegas! Wie weet gaat u met een fortuin naar huis. In elk geval neemt u ontelbare onvergetelijke herinneringen mee. Van spectaculaire dansshows tot aan het extreme uitgaansleven... Hier wordt fantasie werkelijkheid!
Bent u een echte waaghals? Dan is Orlando werkelijk the place to be, met meer dan 20 pretparken vol attracties die de rillingen over uw rug laten lopen... Of laat de sprookjesachtige sfeer u betoveren in de magische kastelen en grote Disneyshows. Vermaken zult zich hoe dan ook!
Laat the City of Angels u imponeren! Grote stranden aan de Pacific, een bezoek aan Hollywood en Beverly Hills, uitgebreid shoppen, het kan allemaal in Los Angeles. Of kiest u voor een dagje pretpark? Ook dit is een optie! Let u op, want wie weet loopt u een beroemdheid tegen het lijf!
Goedkoopste vliegtickets Verenigde Staten
Laagste retourprijzen van de afgelopen 24 uur
Bekend van...
NRC Consumentenbond RTL