Vlieg naar Boston

Boston is een stad met een rijke geschiedenis en dat ziet u overal in terug! Voor de beste vliegdeals kijkt u op Chaser.nl. Op deze website vindt u een betrouwbaar overzicht van alle vluchten naar Boston.
Algemene informatie
Boston ligt in het oosten van de Verenigde Staten, aan de Massachusetts Bay bij de Atlantische Oceaan. De rivier de Charles stroomt door de stad. Boston is de hoofdstad van Massachusetts en een van de oudste en best ontwikkelde steden van de Verenigde Staten. De oppervlakte van de stad beslaat 232 km² en er leven 625.000 'Bostonians'.
Bezienswaardigheden
In Boston vindt u nog de sporen terug van de Amerikaanse Revolutie en de Onafhankelijkheidsoorlog tegen de Britten. De belangrijkste van deze monumenten en gebouwen ziet u als u de 4 km lange The Freedom Trail bewandelt. Deze route loopt langs alle hoogtepunten uit deze tijd, zoals Boston Common waar de Britten gelegerd waren en het Bunker Hill Monument.
Te doen
De Quincy Market moet u zeker verkennen; hier komen mensen op af voor de winkels, terrassen, straatartiesten en de bloemenmarkt. Voor een ontspannen middag duikt u de Boston Public Garden in. Deze botanische tuin heeft een groot meer, waarop u kunt varen met een leuke zwanenboot. Er zijn verschillende musea in Boston, zoals het Museum of Afro-American History, het Children's Museum met heel veel interactieve mogelijkheden voor de kinderen en het John F. Kennedy Museum dat gewijd is aan de Amerikaanse president die vlak bij Boston werd geboren. Als u Boston uitgaat, liggen de schitterende zandduinen van Cape Cod en de pittoreske eilanden Martha's Vineyard en Nantucket op u te wachten.
Klimaat
Boston heeft een landklimaat met invloeden van een zeeklimaat door de ligging aan de Atlantische Oceaan. De gemiddelde zomertemperatuur ligt rond de 23 graden, en de wintertemperatuur rond de -2 graden. Er valt in de winter veel sneeuw. Als u kiest om in de periode april - oktober af te reizen naar Boston, dan kunt u mee met een 'whale watching trip' en walvissen van heel dichtbij spotten!
Over de luchthaven
Het vliegveld van Boston ligt op een drooggelegd stuk land naast de haven. Dit vliegveld, Logan International Airport (airportcode BOS), ligt op een paar kilometer van het centrum. De blauwe MBTA-lijn (trein) en zilveren MBTA-lijn (bus) rijden tussen de stad en het vliegveld. Vliegtickets vanaf Schiphol worden aangeboden door onder andere United Airlines, Swiss, KLM en Delta Airlines.
Vliegtickets naar Boston
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 263
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 278
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 278
Vanaf Brussel
€ 295
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 296
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 326
Vanaf Brussel
€ 333
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 339
Laagste retourprijzen van de afgelopen 24 uur
Bekend van...
NRC Consumentenbond RTL