Vlieg naar Houston

Houston is het perfecte startpunt van uw reis door Texas, de Amerikaanse staat met een immense natuur en grote steden. Natuurlijk wilt u de goedkoopste vliegtickets naar Houston boeken. Gebruik daarom onze onafhankelijke en betrouwbare website, die vliegtickets vergelijkt van tientallen aanbieders tegelijkertijd.
Algemene informatie
Houston is een grote Texaanse stad met 2,1 miljoen inwoners en een oppervlakte van 1500 km². De stad is daarmee de op drie na grootste stad van de VS. De stad ligt vlakbij de Golf van Mexico en heeft een indrukwekkende skyline die gedomineerd wordt door hoge wolkenkrabbers.
Bezienswaardigheden
Iedereen die een vliegreis naar Houston boekt, kan een bezoek aan Houstons Space Center onmogelijk overslaan. Hier leert u van alles over de NASA, ruimtewandelingen en ontdekkingen van de planeten. Natuurlijk kunt u plaatsnemen in een simulator en ervaren hoe het is om in de ruimte te vliegen. In het Sam Houston Park vindt u allerlei historische huizen die een heel ander beeld laten zien van de stad. Ook is Houston de place to be om allerlei diersoorten te bewonderen, zoals de zeedieren in het Downtown Aquarium en de landdieren, waaronder de zeldzame witte tijger, in de Houston Zoo.
Te doen
Een kajaktocht over de Buffalo Bayou staat garant voor een geweldige dag. Vanaf het water heeft u geweldig uitzicht over de stad aan de oevers. Een minder inspannende tocht voert u per boot langs de historische huizen van Sam Houston. Verder is het Holocaustmuseum indrukwekkend, dat herinnert aan de overlevenden van de Europese holocaust die in Houston hebben gewoond. Wanneer u zich wilt wanen in het Wilde Westen, dan is George Ranch Historical Park de plek voor vermaak. Als aandenken laat u een paar cowboylaarzen op maat maken bij Texas Custom Boots. Welke kleur kiest u?
Klimaat
Door de ligging aan de Golf van Mexico heeft Houston een warm en vochtig subtropisch klimaat. In de zomer loopt de temperatuur op tot ver in de 30 graden. De winters zijn mild met als koudste maand januari. De temperatuur ligt dan rond de 12 graden. De beste periode om te reizen naar Houston is in maart - april en in oktober - december. U vermijdt dan de drukkende hitte. Neerslag valt in Houston verspreid over het hele jaar.
Over de luchthaven
De hoofdluchthaven van Houston is George Bush International Airport (airportcode IAH). Vluchten naar Houston worden aangeboden naar deze airport door US Airways, American Airlines, Iberia en KLM. Het vliegveld ligt op 37 km afstand van de stad. Met de bus of metro is het centrum van Houston gemakkelijk te bereiken.
Vliegtickets naar Houston
Vanaf Dusseldorf
€ 468
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 683
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 690
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 711
Vanaf Amsterdam Schiphol
€ 786
Vanaf Eindhoven
€ 852
Vanaf Dusseldorf
€ 1601
Laagste retourprijzen van de afgelopen 24 uur
Andere steden Verenigde Staten
Laagste retourprijzen van de afgelopen 24 uur
Bekend van...
NRC Consumentenbond RTL